keskiviikko 26. elokuuta 2015

Keuhkoputken tulehdus, Blockfest ja Ahvenisto


Jo viikko sitten puhkesi ärsyttävä ja voimia vievä yskä, joka ei vieläkään ole ottanut laantuakseen. Lisäksi tätä onkin siivittänyt pieni kuume pitkin viikkoa, en tykkää! Keskiviikosta jäinkin sairaslomalle, sekä töistä, että koulusta, joka tosiaan jatkui jo. Lauantaina kuitenkin uhmasin lääkärin määräyksiä ja lähdimme kohti Tamperetta ja Blockfestejä. Meno oli todella jees, jota kuitenkin varjosti se, että olin vielä täysin toipilas. Sain pitkin päivää yskäkohtauksia, jotka meinasivat viedä jalat alta. Vaikka yskä ja kuume verottivatkin fiilistä, oli se silti mahtava kokemus!

Teflon Brothers 

En olekkaan ennen käynyt Blockfesteillä tai oikeastaan muillakaan festareilla. Innostuin todella kun luin artistilistaa, Paperi-T, Teflon Brothers, Nikke Ankara, Cheek.. Ei tarvinnut kaksi kertaa miettiä, lähdetäänkö. Lauantaina aamusta suuntasimmekin avokin kanssa kohti Tamperetta, vaikka olo olikin todella kurja. Perille päästyämme suuntasimme katsomaan Tefloneita, matkalla katsoimme muutaman biisin Stepaakin, jota myös kuuntelen aika paljon. Tefloneita kuuntelen myös erittäin paljon, enemmän kuitenkin Pyhimyksen omia biisejä, joita olen jo vuosia kuunnellut. Tefloneitten jälkeen suuntasimme katsomaan Spektiä, joka melkein oli show:na kaikkein paras (ei tosin lyönyt vertoja Cheekille, heh.) Spektin jälkeen lähdimme katsomaan Uniikkia. Uniikista en niin perusta, mutta olihan sekin mukava nähdä. Astetta ja Nikke Ankaraa odotin ehkä eniten - ja he todellakin antoivat odotuttaa itseään, yli viisitoista minuuttia! Tykkään kovasti Nikke Ankarasta, olen tykännyt oikeastaan hänen koko uransa ajan. Paperi T:tä myös odotin todella paljon ja vaikka show olikin vähän outo, oli se samalla erittäin hyvä. Paperi-T:n jälkeen odottelimme Cheekkiä, joka olikin aivan omaa luokkaansa, taas kerran. Tämä olikin jo kolmas kerta kun Cheekkiä ollaan käyty katsomassa! Blockfestit olivat todella onnistuneet, kaikki oli järjestetty todella hyvin! Nautin kovasti!

Spekti
Uniikki
Aste, Nikke Ankara ja Eveliina
Paperi-T


Cheek

Yöksi menimme vanhempieni luokse vaunulle Valkeakoskelle, josta aamupäivänä suuntasimme Ahveniston moottoriradalle katsomaan ja ihmettelemään bemarikuskeja hienoine rata-autoineen. Tässä vaiheessa aloin olla niin kipeä, että lähdimme Mäntsälän kautta kotiin. Maanantaina suuntasin uudestaan lääkäriin, kun sunnuntaina nousi uudestaan kuumetta. Ja siitä lähtien joka ilta on ollut kuumetta ja yskää. Olenkin nyt tällä viikolla ravannut lääkärissä enemmän kuin koko keväänä. Nyt diagnosoitiinkin ainakin keuhkoputken tulehdus, joka toivottavasti ei kehity keuhkokuumeeksi! Hyvin ei siis koulukaan alkanut, kun olen joutunut toista viikkoa olemaan poissa. No toivottavasti pikkuhiljaa alkaa helpottamaan! Nyt menen takaisin peiton alle ja parantelemaan itseäni, jotta olisin ainakin viikonloppuna kunnossa. Silloin on siskoni 18 vuotis synttärit, jonne pitäisi tehdä ainakin täytekakku. Ja olisihan se ihan kiva olla kunnossa, että saisi itsekkin vähän juhliakkin. Aika näyttää!


2 kommenttia:

  1. No voi että, itsekin tässä ekaa päivää kuumeessa ja ihan karsee olo :( kiva mennä huomenna näyttäytymään ekaa kertaa kouluun, kun näytän ihan kamalalta :DD Ja vitsi oon kade tosta Blockfestista! Meni jotenkin kokonaan iteltä ohi että ois voinu sinne mennä, vaik kaverit menikin... Ja nähdään lauantaina, toivottavasti ei olla molemmat ihan zombeina kuumeessa! :-D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, nyt on tosi paljon kaikkia tauteja liikenteessä, tosi kurjaa :( Ja kiva viel jos joutuu puolkuntosena kouluun mennä, ounou. Blockfestit oli kyl ihan jees, ajattelin kyllä et säkin varmasti oot siel mut no ehkä ens vuonna? :) Joo nähdään lauantaina! Skumppaa ja sambaa, nyt rumbaa koko Mäntsälä, tuu maanantaihin asti bailaamaan, ay ay ay!

      Poista