sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Reissusta selvitty



Keskiviikkona töiden jälkeen lähdin Mäntsälään ja helatorstaina aamusta lähdimme mökille. Aika mökillä meni todella nopeasti ja suurimman osan ajasta käytinkin harrastukseen, joka on ajan puutteessa unohtunut täysin, nimittäin lukemiseen. En ole ikinä oikein ollut mikään lukutoukka, mutta aina lukenut silti jonkun verran kirjoja. Viime aikoina en ole todellakaan jaksanut tai edes ajatellut lukemista, kunnes jostain kirjahyllyn kätköistä paljastui kirja jonka olen noin vuosi sitten aloittanut, Henning Mankelin Wallander sarjan "Väärillä jäljillä". Pidän todella paljon Henning Mankelin kirjoista sekä myös elokuvista, jotka ovat pohjautuneet kirjoihin. Innostuin lukemisesta niin, että ahmin tuon kirjan muutamassa päivässä ja toisen Mankelin kirjan "Palomuuri" sinä aikana kun olimme mökillä. 




Mitä muuta sitten tein mökillä? Söimme hyvin, käytiin joka päivä saunassa, lenkkeiltiin ja leikittiin koirien kanssa, putsattiin rantaa, käytiin shoppailemassa, nukuin päikkärit ja otin vaan ihan rennosti. Yleensä mökille mennessä minä olen se, joka haluaa koko ajan tehdä jotain, siivota, hakata halkoja, vähintään haravoida pihaa - en se joka istuu tuntikausia lukemassa hyvää kirjaa. Kerrankin kaavoistaan poikkeaminen kannatti ja tunnen itseni oikein hyvin levänneeksi. 




Torstaina mökille mennessämme otin innoissani kuvia, mutta päivien kuluessa pikkuhiljaa intoni laantui. Mutta saitte ainakin jokusen kuvan. :) Perjantaina meitä kiusasi sateinen sää, joka onneksi oli vain kuurottaista. 











Haikein mielin kotiin palattiin ja huomenna taas työt ja koulu kutsuvat. Vaikka sainkin omasta mielestä ihan hyvin levättyä, on edelleen jonkin verran ahdistunut fiilis. Tuntuu kuinka tikittäviä aikapommeja olisi ympäriinsä, joiden aika olisi yksitoisensa jälkeen loppumassa, enkä minä ehdi mukaan saatika tehdä niille mitään. Miljoona asiaa odottaa tehtäväänsä ja minä olen niistä monta vuotta jo jäljessä. Aikakone olisi oikein oiva keksintö!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti