perjantai 8. toukokuuta 2015

Huhtikuu

Huhtikuu oli ja meni, täytyy kyllä sanoa, että koko kuukausi oli yksi rankimmista pitkään aikaan! Tuntui, että kaikki ongelmat rysähtivät niskaan kerralla - ja juuri tässä kuussa. Huokaisin helpotuksesta kun toukokuu alkoi, jos kaikki ikävät asiat jäisivät sinne huhtikuulle.

 
Huhtikuu starttasikin todella surkeissa merkeissä, nimittäin Ilarille todettiin suolitukos. Raukka oksenteli tiistaina 7.4. koko yön ja oli todella surkeana. Onneksi nesteytys auttoi ja leikkaus vältettiin. Vaikka Ilarilla on hyvä vakuutus, alkoi rahaongelmat - nimittäin, minun piti ensin maksaa kulut ja anoa vakuutusta sen jälkeen. Ja vaikka en omia henkilökohtaisia raha-asioitani täällä sen enempää jaa, ollaan kuitenkin käyty ja ollaan edelleen aika pohjilla.

 
Kun kaikki aika meni vaan negatiivisiin asioihin, en jaksanut todellakaan keskittyä muuhun kuin suremiseen ja voivotteluun. Kuukausi oli siis bloginkin kannalta todella surkea.Vaihteeksi vietin mukavan lauantain ratsastellessa ja pääsin testailemaan uusia ratsastushousujani! Pieni iloinen asia siis pilkahti kuukaudessa. En ole mikään varusteurheilija, mutta onhan se hyvä fiilis kun jalassa on uudet, sopivat ratsastushousut, eikä vanhat ruppanat jotka kerta toisensa jälkeen hiertävät persuksen ruvelle.

Kännykkä pursusi uusia kuvia ja vuorossa olikin keväisten kännykkäkuvien. Kerroin myös yksityiskohtaisesti Ilarin toipumisesta joka lähtikin todella hyvin etenemään. Poitsulta kuitenkin tippui painoa aika nopeasti ja tässä ollaan hissukseen keräilty painoa takaisin.

Nyt jatketaan toukokuulle, toivottavasti kaikki ikävät asiat helpottavat, luvassa on ainakin paljon kiireitä! Koulu jää kesäkuussa lomalle, joten sitä ennen pitäisi saada rästissä olevat hommat tehtyä. Lauantaina lähdemmekin Ilarin kanssa möksälle, toivottavasti muistan ottaa teille paljon kuvia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti