sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Ratsastus + 3

Todellakin, lauantaina oli taas pienen tauon jälkeen ratsastusta, ei vaan yhden, eikä kahden vaan kolmen tunnin verran! Työskennellessäni ratsastuskoulussa, oli todella tavallista ratsastaa monta hevosta päivässä, toisinaan piti ratsastaa läpi paria viriiliä ponia sekä kohottaa hieman andalusialais-papan kuntoa. Oli siis todella tyypillistä, että päivässä ratsasti 2-3 hevosta läpi, toisinaan enemmänkin. Nyt oli taas rästitunteja kerääntynyt sen verran ja kevätkauden lähennellessä loppua, päätimme ottaa kaikki yhdelle päivälle. Ja voin sanoa, että tänään paikat ovat olleet todella kipeät!



Koska Juuli ja Suvi olivat kanssani kahdelle tunnilla, sain vain yhdestä tunnista kuvia. Ensimmäisellä tunnilla pääsin tutustumaan aivan uuteen tuttavuuten, suloiseen päistärikkö pappaponi Takuun. Kuvia valitettavasti ei nyt ole hänestä ollenkaan. Seuraavaksi ratsukseni sainkin Pilkun. Kuten jotkut blogin lukijat ovat huomanneet, minulla on Pilkun kanssa selvä viha-rakkaus suhde. Pilkkuhan on entisessä elämässään ollut kilpaileva estehevonen ja ratsastuskoululle tultuaan, rauhottui kummasti. Nyt tammalla oli ilmeisesti kiima ja kiikutti minua taas ympäri maneesia aivan onnessaan. Itse menin jotenkin aivan lukkoon, tuntui yhtäkkiä, että en osaa ollenkaan ratsastaa tätä hevosta ja siltä se kuvissakin näyttää. Noh treeniä, treeniä vaan, ehkä joskus onnistuu. :)



Pilkku oli jotenkin todella kankea ja jäin itsekin vain istumaan, jolloin Pilkku lähtee kuljettamaan. Jälkeenpäin oikein ihmettelen, miten en saanut kyllä yhtään otetta tuohon hevoseen, jonka selässä kuitenkin aika monta tuntia olen viettänyt.

Itseasiassa, tuossa takana pilkistääkin ekan tunnin ratsuni Taku!







Hmm, hallittu laukka, onko se tätä?

Vai tätä?




Myös toiseen uuteen tuttavuuteen pääsin tutustumaan, nimittäin Lilliin, joka tuli tallille hetki sitten. Tykkäsin kovasti ponista, se on vielä hieman osaamaton ja vaatii paljon treeniä, mutta perusilmeeltään poni oli todella mieleinen! 


Ihana Lilli! 


Postaukset hieman laahaavat, tulossa on muunmuassa kuukausi katsausta ja pohdintaa myös masennuksesta, pysykää mukana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti