perjantai 23. elokuuta 2013

We Can Do What We Want To

 


It’s our party we can do what we want
It’s our party we can say what we want
It’s our party we can love who we want
We can kiss who we want
 Heti alkuun anteeksi blogin hiljaiselo, ollut kaikenlaista hässäkkää. Ratsastustunnit ovat ehtineet jo alkaa, mutten ole ensimmäisestä tunnistakaan vielä kerennyt kirjoittaa. Kesän aikana olen aloittanut ainakin 20 postausta, jotka ovat kaikki syystä tai toisesta jääneet julkaisematta. Luvassa on vanhempia kuvapostauksia jne. jotka julkaisen sitä mukaan kun saan niitä valmiiksi. 

Kesä on mennyt vähän liian vauhdikkaasti, oikeastaan ihan ohi silmien. Olen koko kesän ollut töissä, ja täytyy myöntää että se on kyllä imenyt aika hyvin kaikki mehut itsestäni.. Ei muuten mutta se kiire..

Ajattelin tässä postauksessa julkaista muutamia kesän kuvia, ja hieman selventää miten kesäni olen viettänyt :) Töiden lisäksi olen käynyt serkullani Millalla ratsastamassa säännöllisesti pitkin kesää ja toivottavasti niin myös jatkossakin. Sen sijaan töissä ainainen kiire ja omat henkilökohtaiset asiani ajoivat minut henkisesti melko loppuun, jolloin myös salilla käynti, noh mitä sitä kaunistelemaan, loppui melkein kokonaan. Pidin taukoa saleilusta n. 3 viikkoa, joka oli varmasti ihan viisas päätös, jonka seurauksena painoni putosi 6 kiloa. Hyvästi lihakset.. </3 Nyt salilla käymisen olen aloittanut uudestaan ja eilen jo kävin ekaa kertaa kolmeen viikkoon.

Ehkä kesän kaunein auringon lasku Hietsusta. :)
Enemmän olin kylläkin kiinnostunut eteenpäin porskuttavasta
sorsasta kuin auringosta :D




       
Assin kanssa bongattiin lunta jäähallin luota :)
Nakki oli innoissaan!


 Tällänen paketti meille tuli :) Ei vaiskaan, vaan
tilasin reilun puolen vuoden jälkeen vaatteita
H&M:stä! Näihin voin palailla myöhemmin..

Ennen "sali lomaa"


Tilanne nyt.. Tuntuu että edellinen treenikausi
on heitetty hukkaan..

"Mitää, ai aurinkorasvaa vai? Ei kiitos."




1 viikko selän palamisesta.. Käärme..
 

Ponskeilua pitkin kesää :)





Kesän motto.. :)


Julkaisen lisää postauksia kunhan kerkeän :) Tässä nyt aluksi, vielä on rutkasti kuvia sun muuta ässää hihassa ;) Siihen saakka se on moi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti