perjantai 23. elokuuta 2013

Tuplasti Miisaa ♥

c. Sini
Elikkäs "Tuplasti Miisaa", olen siis ensimmäiset syksyn kauden tunnin mennyt molemmilla kerroilla Miisalla. :) Mikä on tietenkin ollut hyvä asia!

10.08.2013 Ensimmäinen tunti kesäloman jälkeen.

Ja mitä sitä kieltelemään, olin ruosteessa. Vaikka pitkin kesää on tullut ratsasteltua, niin silti, alku oli hankalaa. Sain Miisan, kuten toivoinkin ja voi luoja sitä alku taistelua! Hepat olivat maastoillut huhun mukaan aika runsaastikkin ja Miisalta olikin sitten tämä tylsä kouluratsastus täysin unohtunut. Kuten osittain itseltäkin. :)

Menomme näytti ja tuntui kuin olisi kamelilla ratsastanut, tahdikkuus nolla, tuntuma nolla, vauhti nolla, reakointi nolla.. Mutta onhan se Miisa vaan paras! :) Ensimmäisten laukkojen jälkeen Miisa vetryi ja alkoi tuntua mukavalta (Harmi ettei mitään matskuja ole tuosta tunnista) ja toivottavasti näyttikin siltä. Kenttä oli ihan noh, vesisateiden jäljiltä aika kauhea sekä esteitä oli jätetty sinne tänne. Tilaa ei ollut paljon ja teimmekin aika paljon voltteja sun muuta pientä.. Myös pohkeenväistöjä, joita meidän kohdalla kehuttiin paljonkin :)

Olin lopputuntiin aivan älyttömän tyytyväinen, Miisa on maailman yritteliäin hevonen! Ja se on napannut sydämeni täysin :)

17.08.2013 Toinen tunti

Ja lisää Miisailua :) Pääsin siis toisen kerran peräkkäin Miisalla. Tällä tunnilla olin itsekkin paljon skarpimpi ja tarmokkaampi, jolloin menomme oli vähän eriluokkaa kuin ekan tunnin. Lisäksi saimme piuhat joita viime tunnilla ei ollut. Ensin vähän suutahdin tästä, luulin ettei opettajamme luota siihen että saan Miisan menemään oikein päin ja rentona, mutta ei se sitä ollut. Miisa oli kyllä mukava heti alusta ja todella reipas, mitä se ei ikinä ole :D

Teimme paljon ravityöskentelyä ja ympyröitä ja voltteja, saatiin menoon mukava tatsi. Laukka oli taivaallista ihan kuin keinuhevosella, rytmikästä muttei liian korkeaa, todella miellyttävää.

Saatiin lopputunnista vähän noottia siitä että annoin Miisan mennä vähän turhan pitkänä ja alhaalla, lyhentämiseen menikin sitten koko loppu tunti. Hyviä pätkiä, hyvä Miisa!

Tässä kuvia, joista kiitos kuuluu Sinille ♥ 













Jalka!!!!! >:(




























Huomenna taas tunti, siitä yritän kirjoittaa vähän ripeämmin kuin näistä.
Siihen saakka, Adios Amigos..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti